Vernieuwde site

• Sorry, het is niet langer mogelijk om een winkel te creëren. Maar niet getreurd, we werken aan leuke alternatieven om u nog succesvoller te laten handelen.
  • We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Daarom hebben we met input van onze bezoekers omgebouwd tot een site die nóg prettiger werkt. Het resultaat? Een overzichtelijke en snelle site, met een moderne maar toch vertrouwde look en feel die je op elk moment de beste gebruikservaring bezorgt: niet alleen via pc, maar ook op tablet en smartphone.
  • Alles blijft hetzelfde: ook e-mailadres en wachtwoord om in te loggen. We hebben alles van de oude naar de vernieuwde site overgezet, zonder dat u daarvoor iets heeft moeten doen. Uw zoekertjes blijven gewoon actief, uw gekochte promotie opties blijven ook gewoon actief.
  • Ja. Dat is een van de grote verbeteringen van onze vernieuwde website. De site past zich automatisch aan de grootte van uw scherm aan. U bekijkt ze dus evengoed op uw smartphone of tablet.
  • Er is geen sprake van nieuwe privacy regels of cookies. Onze regels kunt u vinden op de site in de footer (onderaan elke pagina).
  • De verschillen bestaan alleen in lay-out. Alle functies zijn beschikbaar voor alle schermgroottes en apparaten. Soms kan het om ruimte te besparen op kleinere apparaten zijn dat een functie achter een extra knop op de pagina geplaatst is.
  • De mobiele apps zijn ontworpen vanuit de idee dat deze voor Android en IOS moeten werken zoals men gewoon is dat apps werken. Daarom is er voor beide apps een speciaal ontwerp gemaakt dat gebruik maakt van alle mogelijkheden en handigheden die beschikbaar zijn.
  • Uw opmerkingen en suggesties kunt u best versturen via de contact pagina. De link vindt u bovenaan elke pagina. Feedback wordt verzameld en er wordt bekeken wat we daarmee kunnen doen.
  • Ja. Geen zorgen. U moet niets veranderen.
  • We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat derde partijen de telefoonnummers op onze site gebruiken om je te spammen met bijvoorbeeld ongevraagde smsjes. Daarom is het nummer pas zichtbaar als je er actief op klikt.
  • Cookies worden gebruikt om te zorgen dat je niet steeds dezelfde gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Het staat u uiteraard vrij om deze cookie al dan niet te accepteren.