Tablet en mobiel

• Ben je onderweg of op reis? Ben je ergens op locatie zonder pc in de buurt?

Wij zorgen ervoor dat je niets mist op jouw favoriete site. Met de gratis app voor Android of iOS kan je waar en wanneer je wil bladeren door 2dehands. Zoekertjes bekijken of zelf plaatsen? Deze mobiele applicatie maakt het je zo eenvoudig mogelijk. De allernieuwste zoekertjes kan je snel in een handig overzicht opvragen. Een bod plaatsen is een fluitje van een cent. Reageren op een zoekertje doe je met behulp van e-mail of telefoon. De locatie van een verkoper zoek je via een kaartoverzicht op, zelfs voorzien van een routeplanner.

Wat kunt u met de apps?

- Zoekertjes eenvoudig plaatsen

- Zoekertjes wijzigen

- Doorzoek alle zoekertjes op onze app

- De nieuwste zoekertjes in één overzicht bekijken

- Reageer direct via e-mail of telefoon

- Gemakkelijk filteren op prijs

- Sneller vinden wat u zoekt op afdelings- en rubrieksniveau

- Zoekopdrachten verfijnen met een trefwoord

- Fullscreen foto’s bekijken

- Inloggen om eenvoudig berichten te kunnen versturen

Ons doel is om deze applicatie steeds gebruiksvriendelijker te maken. Jullie feedback helpt ons om dit te verwezenlijken.

Als jullie nog tips of commentaar hebben, stuur deze dan als de bliksem op naar redactie@2dehands.be (België) of redactie@tweedehands.nl (Nederland). Samen slagen we er in om van deze applicatie een top app te maken!
  • Ja. Met de tweedehands.nl app (Android, iOS) bekijkt en plaatst u makkelijk zoekertjes via uw smartphone of tablet. U kan heel eenvoudig: zoekertjes vinden en bewaren; bieden; reageren (telefonisch of via e-mail); zoekertjes plaatsen.
  • Ja. Dat is een van de grote verbeteringen van onze vernieuwde website. De site past zich automatisch aan de grootte van uw scherm aan. U bekijkt ze dus evengoed op uw smartphone of tablet.
  • De verschillen bestaan alleen in lay-out. Alle functies zijn beschikbaar voor alle schermgroottes en apparaten. Soms kan het om ruimte te besparen op kleinere apparaten zijn dat een functie achter een extra knop op de pagina geplaatst is.
  • De mobiele apps zijn ontworpen vanuit de idee dat deze voor Android en IOS moeten werken zoals men gewoon is dat apps werken. Daarom is er voor beide apps een speciaal ontwerp gemaakt dat gebruik maakt van alle mogelijkheden en handigheden die beschikbaar zijn.