Promotie

• We bieden tal van opties om uw zoekertje in de kijker te zetten en zo sneller te verkopen. Kijk op onze promotiepagina en ontdek topzoekertje en omhoog plaatsen.
  • Op de persoonlijke pagina kunt u al uw actieve zoekertjes bekijken. Elk zoekertje kan u promoten door op de knop ‘promoot dit zoekertje’ te drukken. Vervolgens krijgt u 3 opties: topzoekertje en omhoog plaatsen. Indien u  ‘omhoogplaatsen’ selecteert, kan u ervoor kiezen om dit te betalen per telefoon of een sms.  Wilt u met een bankkaart betalen? Dan kan dat door op de knop ‘afrekenen’ te drukken.

Image ajoutée par l'utilisateur
  • We bieden tal van opties om uw zoekertje in de kijker te zetten en zo uw verkoopkans te doen stijgen. Kijk op onze promotiepagina en ontdek topzoekertje en omhoog plaatsen.
  • Nee, de prijzen van de promotie-opties (wetende, Omhoogplaatsen en Topzoekertje) kunnen verschillen per categorie en kunnen aan verandering onderhevig zijn.
  • Vanaf € 0,99 plaatst u uw zoekertje 1 keer omhoog. Zo verschijnt het opnieuw bovenaan de lijst met zoekertjes.

Voordelen
    • Uw zoekertje wordt bovenaan de lijst met zoekertjes geplaatst.
    • U krijgt snel meer reacties.
    • Uw verkoopkans stijgt, want uw zoekertje wordt door dubbel zoveel bezoekers gezien.

Er zijn 3 manieren om uw zoekertje omhoog te plaatsen: online, telefonisch of per sms.

Online
    • Ga naar Mijn Zoekertjes op uw Persoonlijke pagina.
    • Selecteer het zoekertje of de zoekertjes die u omhoog wil plaatsen.
    • Klik op ‘Zoekertje promoten’ en kies voor ‘Omhoog plaatsen’.
    • Kies om hoe laat uw zoekertje omhoog geplaatst wordt.
    • Check uw keuze, klik op ‘Betalen’ en volg de instructies.

Telefonisch
    • Ga naar Mijn Zoekertjes op uw Persoonlijke pagina.
    • Selecteer het zoekertje of de zoekertjes die u omhoog wil plaatsen.
    • Klik op ‘Omhoog plaatsen’ onder het zoekertje.
    • Daar krijgt u het telefoonnummer (2,00€ per gesprek) en de unieke code (7 cijfers) die u bij het bellen door moet geven om uw zoekertje omhoog te plaatsen.

Per sms
    • sms OMHOOG spatie (+ de code van uw zoekertje) naar 3669 (€ 2,00 per zoekertje)
    • Binnen 15 minuten staat uw zoekertje bovenaan.

Lees ook de algemene voorwaarden.
  • Vanaf € 4,99 staat uw topzoekertje 1 week bovenaan de lijst met zoekertjes. Per pagina zijn er maximaal 3 topzoekertjes.

Voordelen
    • Uw zoekertje wordt nog vaker bekeken.
    • U krijgt meer reacties.
    • U verkoopt nog sneller.

Er zijn 2 manieren om een topzoekertje te maken:

Manier 1
    • Ga naar Mijn Zoekertjes op uw Persoonlijke pagina
    • Selecteer het zoekertje of de zoekertjes waarvan u een topzoekertje wil maken.
    • Klik op ‘Zoekertje promoten’ en kies voor ‘topzoekertje’
    • Check uw keuze, klik op ‘Betalen’ en volg de instructies.

Manier 2
    • Plaats een gratis zoekertje en vul alle verplichte velden in
    • Vink bij ‘Zoekertje promoten’ de optie ‘topzoekertje’ aan
    • Plaats uw zoekertje
    • Volg de betaalinstructies
    • Uw topzoekertje staat binnen enkele minuten op tweedehands.nl.

Lees ook de algemene voorwaarden.
  • Op uw Persoonlijke Pagina staat  een menu met bovenaan 'Mijn zoekertjes'. Hier kan u elk zoekertje omhoog plaatsen, wijzigen of verwijderen.
  • • Plaats goede foto's bij uw zoekertje (3 is ideaal): zo verkoopt u sneller.

• Geef een korte, duidelijke omschrijving.

• Plaats uw zoekertje in de juiste rubriek.

• Gebruik geen hoofdletters of vreemde tekens om de aandacht te trekken.

• Plaats uw zoekertje slechts 1 keer: dubbele zoekertjes worden verwijderd.

• Promoot uw zoekertje en verkoop sneller: er zijn tal van opties.