Facebook

• Nee, dat hoeft niet. Als u uw tweedehands.nl profiel verbindt met uw Facebookaccount worden beide accounts door tweedehands.nl aan elkaar gekoppeld.
  • Om de verbinding tussen uw tweedehands.nl profiel en Facebook te verbreken, moet u de Privacyinstellingen  in uw Facebookaccount aanpassen. Als dat gebeurd is, kan u niet meer inloggen op tweedehands.nl via Facebook. U kan de verbinding wel altijd herstellen. Zie: 'Hoe koppel ik mijn tweedehands.nl profiel aan mijn Facebookaccount'.
  • Eerst moet u de verbinding van het profiel dat met Facebook verbonden is verbreken. Log nadien in met het tweedehands.nl profiel dat u aan Facebook wil koppelen, en klik dan op de Facebookknop (icoontje met F connect).
  • Hebt u al een Facebookaccount? Klik dan op tweedehands.nl onder Inloggen op de Facebookknop (icoontje met F connect). Hebt u nog geen tweedehands.nl profiel? Dan wordt er een tweedehands.nl profiel aangemaakt via uw Facebookgegevens.
  • Uw zoekertjes worden alleen geplaatst op tweedehands.nl. Nadien kan u ze wel via Facebook delen: klik op het Facebook symbool op uw Persoonlijke Pagina naast de titel van het zoekertje. Of op het Facebook icoontje (de blauwe F) onderaan uw zoekertje.
  • Bent u verbonden met Facebook en logt u uit op tweedehands.nl? Dan wordt  u ook automatisch uitgelogd op Facebook.
  • Wanneer u een tweedehands.nl profiel aanmaakt via Facebook, of als u uw bestaand 2dehands.be profiel koppelt aan uw Facebookaccount, geeft u tweedehands.nl toestemming om bepaalde gegevens uit uw Facebookaccount te gebruiken en eventueel te bewaren. Tweedehands.nl volgt de retentie richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door Facebook.
  • Facebook evolueert snel. Daarom denkt tweedehands.nl ook continu na over nieuwe mogelijkheden die ze haar bezoekers via Facebook kan bieden. Wat nu al kan:

- Inloggen via één account;

- zoekertjes delen op Facebook;

- Tweedehands.nl volgen via de tweedehands.nl Facebook fanpage.
  • Ja. Om uw profiel te verbinden met Facebook moet u ingelogd zijn op Facebook. Inloggen op onze website met Facebook zorgt er dus ook voor dat u inlogt op uw Facebookaccount.
  • U hebt enkel een actuele webbrowser (de meest recente versie van Firefox, Safari, Chrome of Internet Explorer) nodig. Tip: accepteer via uw browser Javascript en Cookies voor het beste resultaat.