Waardering geven

• Ga naar de profielpagina van de (ver)koper of bieder door op zijn naam te klikken. Onderaan staat de titel ‘Uw ervaring met deze persoon’. Vul het e-mailadres in van de (ver)koper of bieder in en geef een positieve (+), neutrale (0) of negatieve (-) waardering en motiveer dit via het invulveld commentaar. Klik op ' plaats!' en u krijgt via e-mail een bevestigingslink. Als u hierop klikt, wordt de waardering toegevoegd aan het profiel van de (ver)koper of bieder.

Via de chat is het ook mogelijk om een waardering te plaatsen zonder het e-mailadres van de bezoeker te hebben!

Ga naar de profielpagina van de (ver)koper of bieder door op zijn naam te klikken. Onderaan staat de titel ‘Uw ervaring met deze persoon’. Geef hier een positieve (+), neutrale (o) of negatieve (-) waardering en motiveer dit via het invulveld commentaar. Klik op ' plaats!' en u krijgt via e-mail een bevestigingslink. Als u hierop klikt, wordt de waardering toegevoegd aan het profiel van de (ver)koper of bieder.

De adverteerder kan direct een waardering plaatsen op het profiel van de geïnteresseerde bezoeker als hij/zij via de chat contact opneemt met hem/haar. Zodra de adverteerder op de chat reageert, is het voor de potentiële koper ook mogelijk om een waardering te plaatsen op het profiel van de adverteerder.

Het plaatsen van een waardering na een chatgesprek is momenteel alleen mogelijk via de desktop versie van 2dehands.be. Achter de schermen wordt hard gewerkt om deze mogelijkheid ook via de mobiele website en applicatie toe te passen!

• Veiligheid is een van onze stokpaardjes. Hebt u positieve of negatieve ervaringen met een (ver)koper? Plaats een waardering op zijn profiel. Zo kunnen andere bezoekers inschatten hoe betrouwbaar een (ver)koper is. Van zodra uw Persoonlijke pagina meer dan een week bestaat, kunt u waarderingen plaatsen. U kunt voor iedereen waarmee u contact hebt gehad een waardering plaatsen. U moet wel het e-mailadres hebben van de persoon voor wie u een waardering wil plaatsen.
  • Nee, dat kan NIET. Waarderingen zijn een indicatie. Ze weerspiegelen de som van ervaringen met een (ver)koper of bieder. Als we ze verwijderen, heeft het systeem geen waarde meer. Tip: ga respectvol om met anderen en vertrouw nooit 100% op iemands waardering.
  • Is het zoekertje al verwijderd? Dan kunt u toch een waardering plaatsen via uw Persoonlijke Pagina. Klik in het menu bovenaan op ' Plaats een waardering'. U hebt wel het e-mailadres van de verkoper nodig.