Kopen

• Rechts naast het zoekertje vindt u een contactformulier met verschillende opties: telefonisch, e-mail en/of chat.

- Om te mailen, tikt u eerst uw bericht in bij ‘E-mail deze adverteerder’. Deze optie staat naast ieder zoekertje. Klik dan op ‘Verstuur bericht’.

- Om te chatten, tikt u uw bericht in bij “Verstuur chatbericht”. Klik vervolgens op ‘Verstuur’.

Meer informatie over de chat leest u hier

De verkoper kan e-mail en/of chat zelf aan- en uitzetten via de Persoonlijke Pagina.
    Wel moet altijd minimaal één van de twee aan staan. Wij adviseren chat aangezien dit sneller en gemakkelijker is dan e-mail. Meer informatie over de chat leest u hier.

Tip: stel gerichte vragen over wat er in het zoekertje wordt aangeboden. Zo krijgt u een duidelijk(er) beeld van wat u kan verwachten. En maak goede afspraken met de verkoper over bezichtigen, betalen en leveren (verzenden).
  • Kan er op het zoekertje geboden worden? Doe dan meteen een bod.

Hebt u al een Persoonlijke Pagina op onze website? Dan wordt uw bod meteen geplaatst: de adverteerder ontvangt uw bod per e-mail. Nog geen Persoonlijke Pagina? Vul dan uw e-mailadres in en maak een Persoonlijke pagina aan. Daarna wordt uw bod effectief geplaatst.
  • Een bod is niet bindend. De adverteerder is niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden en hij mag een bod ook verwijderen. Ook als bieder mag u uw bod weer intrekken.
  • Enkel de verkoper en/of de bieder kunnen een bod verwijderen. Hoe? Klik op uw zoekertjespagina op het kruisje (x) naast het veld ‘Biedingen’. U moet hiervoor wel ingelogd zijn.
  • Er zijn vier opties om de bieder te contacteren.

- Als er op uw zoekertje geboden wordt, krijgt u een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op uw zoekertje’. Open de e-mail. U ziet het e-mailadres van de bieder. Kopieer dit e-mailadres en verstuur de bieder een e-mail.

- In de e-mail omtrent uw bod ziet u ook de optie ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. Als u hierop klikt, komt u dan meteen op uw zoekertjespagina. Daar ziet u de naam van de bieder en zijn bod: u kunt meteen een reactie sturen.

- Of klik op de link 'Mijn zoekertjes' op uw Persoonlijke pagina. Klik op het zoekertje waarop geboden werd. U ziet dan rechts de naam van de bieder en zijn bod.

- Wist u dat het ook mogelijk is om met de bieder te chatten als u deze contactmogelijkheid heeft aangevinkt bij uw contactvoorkeuren? Om te chatten, klikt u op ‘Mijn chatberichten’ op uw Persoonlijke Pagina.

Meer informatie over de chat leest u hier.
  • Gebruik altijd uw gezond verstand. Is de voorgestelde prijs te mooi om waar te zijn? Wees dan alert!

Vergelijk de vraagprijs altijd met de prijzen van gelijkaardige producten of diensten op onze website. Let extra op als er een populair of een duur product (bijvoorbeeld een nieuwe smartphone) aangeboden wordt voor een prijs die echt veel lager is dan de winkelprijs. Misschien gaat het om een gestolen product, of probeert een potentiële fraudeur zo uw aandacht te trekken.

Stel altijd kritische vragen over de herkomst van het product. Aarzel niet om naar het aankoop- en/of garantiebewijs te vragen. Voordat u tot een transactie overgaat, kan u ook de (bank)gegevens van de verkoper online opzoeken en/of de (bank)gegevens van de verkoper checken via het Meldpunt Internetoplichting.
  • Zet noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) in uw adresboek. Zo blokkeert uw spamfilter onze e-mails niet.
  • We mogen u GEEN informatie geven over zoekertjes die niet meer online staan.

Ook de persoonlijke gegevens van de adverteerder geven we NIET vrij.

Als een zoekertje niet meer online staat, betekent dat meestal dat de adverteerder zijn zoekertje verwijderd heeft omdat het artikel verkocht is.
  • Zodra u op een afdeling klikt, krijgt u een overzicht van alle rubrieken met de onderliggende categorieën. Bij sommige afdelingen, neemt het overzicht veel plaats op uw scherm. Met de knop ‘verberg overzicht’, kan u het overzicht inklappen en krijgt u onmiddellijk de resultaten te zien van de afdeling.

Image ajoutée par l'utilisateur

Opgelet: als u een nieuwe zoekopdracht invoert of een nieuwe afdeling bezoekt, dan zal wordt het overzicht getoond afhankelijk van uw voorkeuren : afhankelijk of u eerder al op ‘verberg overzicht’ of ‘toon overzicht’ hebt geklikt.

Image ajoutée par l'utilisateur
  • Dat is niet verplicht. U kan een bod doen of een prijsvoorstel naar de verkoper mailen.
  • We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat derde partijen de telefoonnummers op onze site gebruiken om je te spammen met bijvoorbeeld ongevraagde smsjes. Daarom is het nummer pas zichtbaar als je er actief op klikt.