Gehackt

• Kunt u alstublieft spoedig de onderstaande stappen volgen?

1.     Uw computer controleren en ontdoen van virussen en daarna opnieuw installeren.

2.     Absoluut al uw wachtwoorden wijzigen. Het vorige wachtwoord van uw account is waarschijnlijk bekend bij de hackers, dit wachtwoord kunt u daarom het beste nooit meer gebruiken.

3.     Na het verwijderen van virussen, het herinstalleren van uw computer, en het aanpassen van uw wachtwoorden neemt u opnieuw contact met ons op via redactie@2dehands.be (België) of redactie@tweedehands.nl (Nederland).